Ријеч директора

ПОШТОВАНИ ПОСЈЕТИОЦИ НАШЕ СТРАНИЦЕ,

Поносни смо на све прошле генерације наших ученика који већ дуги низ година са успјехом његују традицију нашег краја и охрабрени радом и успјесима прошлих и нових генерација, тежимо да наша школа настави да буде ризница знања и показатељ да се марљивошћу и упорношћу могу постићи резултати који нас воде у свијетлу будућност.

Сматрамо да је основа квалитетног рада школе квалитетан и стручан кадар, као и добра организација и комуникација. Наши наставници, својом креативношћу и иновативним радом обогаћују и унапређују свакодневни рад школе.

Кориштењем различитих наставних средстава, савременим приступом учењу и квалитетним плановима наставних и ваннаставних активности, стварамо пријатну атмосферу за усвајање знања. Развијањем интелектуалних и стваралачких могућности код наших ученика подстичемо индивидуалан и тимски рад.

Један од приоритета је остваривање активне комуникације наставника и ученика и редовна сарадња са родитељима коју сматрамо кључним сегментом васпитно – образовног процеса. Трудимо се да се комуникација заснива на међусобном повјерењу и разумијевању у атмосфери подршке и међусобне сарадње.

Бити дио овог колектива велика је част, одговорност и привилегија. На нама је да наше ученике што успјешније припремимо за будуће изазове. Подстицаћемо их да уче, логички закључују, анализирају и презентују своје знање. Надамо се да ћете нам у томе помоћи. Очекујемо Вашу сарадњу и позивамо Вас да својим приједлозима, идејама и добром вољом, учествујете у нашем заједничком раду!